سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

32231370061

تماس با سروش تجهیز

طرز تهیه نوتلا خانگی با مخلوط کن

زمان مطالعه6 دقیقه

طرز تهیه نوتلا خانگی با مخلوط کن
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۳تعداد بازدید : 27نویسنده : دسته بندی : کافه
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

نوتلا یکی از انواع خوراکی هایی است که بر اساس کاکائو تهیه می شود و دارای طعم بسیار خوشمزه ای است که عموم مردم آن را دوست دارند و هر موقع و هر زمان که به آنها پیشنهاد شود دست در به آن نمی زنند. حالا در این مقاله از مجموعه دستگاه مخلوط کن صنعتی ما به طرز تهیه نوتلا خانگی با مخلوط کن می پردازیم که امیدوارم از خواندن آن لذت ببرید و بتوانید بهترین نوتلا را در منزل برای خود تهیه و نوش جان کنید.

نوتلا چیست؟

همانطور که می دانید نوتلا یکی از محبوب ترین شکلات صبحانه ها در دنیا است که دارای مصرف بسیار بالایی نیز می باشد و همچنین قوی و انرژی زا است. که شما می توانید از نوتلا در تهیه انواع شیرینی نیز استفاده کنید.

نوتلا چیست

با اینکه نوتلا یکی از خوراکی های بسیار محبوب و خوشمزه دنیاست، اما ضرر های کمی نیز ندارد. برای مثال یکی از ترکیبات این خوراکی روغن پالم می باشد که از مضر ترین ها برای بدن است، ولی جای نگرانی نیست چرا که ما در این مقاله قصد داریم تا یک روش بسیار خوب برای این مشکل به شما ارائه دهیم و به بررسی طرز تهیه نوتلا خانگی با مخلوط کن را به ساده ترین روش ممکن به شما ارائه دهیم تا به این صورت بتوانید نوتلای مورد نیازتان را در منزل برای خود تهیه کنید. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نوتلا با استفاده از مخلوط کن

برای تهیه نوتلا به مواد اولیه نیاز دارید که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم تا به شما کمک کنیم خوشمزه ترین نوتلایی که تا به حال طعم آن را چشیده اید را تهیه کنید:

  • فندق 1 پیمانه یا 150 گرم
  • پودر کاکائو دو قاشق چای خوری
  • روغن مایع کنجد 3 قاشق غذا خوری
  • شیر سرد 12 قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه 2/1 بسته
  • پودر شیر خشک 1 قاشق غذا خوری
  • شکلات تلخ 80 گرم
  • شکلات شیرین 160 گرم
  • عسل 2 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 پنس

طرز تهیه نوتلا

برای درست کردن نوتلا ابتدا باید فندق ها را پوست کنده و سپس به روش بن ماری بو دهید، پس می توانید ابتدا فندق ها را در داخل یک ماهیتابه ریخته و به خوبی تفت دهید تا به این ترتیب بتوانید پوست های اضافی فندق ها را نیز که نازک تر هستند از آنها جدا کنید، و حالا نوبت به آسیاب فندق های بو داده شده می رسد.

سپس می توانید فندق ها را درون یک مخلوط کن بریزید و برای 5 دقیقه گزینه پالس را میزنیم تا به این ترتیب فندق ها هم به خوبی پودر شوند و هم روغن بیشتری بیاندازند. حالا نوبت به شکلات ها می رسد که به روش بن ماری و بر روی بخار آب یا بخاری آب کرده اید را به فندق ها اضافه کنید.

حالا می توانید خامه صبحانه به همراه روغن کنجد، عسل، پودر کاکائو، پودر شیر خشک و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا به این ترتیب موادی یکدست بدست آورید. شما می توانید هر 30 ثانیه یکبار دستگاه را خاموش کرده و به آن یک استراحت ساده بدهید.

سپس در صورتی که مواد مخلوط شده خیلی سفت بود می توانید اضافه کردن شیر را کم کم آغاز کنید و در صورتی که نیاز دارید نوتلای شما شیرین تر شود می توانید مجددا به آن مقداری عسل اضافه کنید. به این نکته نیز توجه کنید که نوتلا زمانی که در یخچال قرار بگیرد خیلی سفت تر می شود پس باید آن را رقیق تر درست کنید.

زمانی که غلظت نوتلا را به میزان مورد نظر خود رساندید (در حقیقت نوتلا در این مرحله باید روان شده باشد و دیگر سفت نباشد) می توانید مخلوط خود را در یک ظرف شیشه ای ریخته و درون یخچال بگذارید تا به این ترتیب خنک و خوشمزه تر شود و خودش را بگیرد تا برای سرو آماده شود.

تهیه نوتلا بدون شیر خشک

این امکان وجود دارد که برخی افراد شیرخشک را که یکی از مواد اولیه برای تهیه نوتلا است در دسترس نداشته باشد و قصد این را داشته باشند که نوتلا را بدون شیر خشک درست کنند.

تهیه نوتلا بدون شیر خشک

اما باید بدانید که یکی از دلایل استفاده ی شیرخشک در نوتلا این است که رنگ نوتلا تیره نشود و باعث شود تا رنگ نوتلا تبدیل به فندقی شباهت داشته باشد. به همین دلیل می توانید از شیر خشک نیز استفاده نکنید و نوتلای خود را بدون شیر خشک تهیه نمایید.

روغن مناسب برای تهیه نوتلا

شما می توانید برای تهیه نوتلا از روغن مایع استفاده کنید که در حقیقت همان روغنی است که از تخمه آفتابگردان تهیه می شود. با این حال شما می توانید از روغن های دیگر مانند روغن کنجد و حتی روغن نارگیل نیز استفاده کنید تا بتوانید عطر و طعم بهتری به نوتلا بدهید. اما به این نکته نیز توجه کنید که به هیج عنوان نیابد از روغن زیتون برای تهیه این خوراکی استفاده کنید.

دستورالعمل نگهداری از نوتلای خانگی

نوتلا هایی که توسط شرکت های تولید کننده این محصول تهیه می شوند معمولا با عمل پاستوریزاسون و با استفاده از حرارت بسیار بالایی تهیه می شوند تا بتوانند آنها را در دمای محیط و برای زمان طولانی نگهداری کنند. اما نوتلا های تولید شده در منزل را با طرز تهیه که به شما ارائه دادیم تنها می توانید برای مدت 2 الی 3 هفته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که خواستید آن را نرم کنید می توانید از ماکرفر استفاده کرده و آن را با گرمای این دستگاه گرم کنید.

کلام آخر

شما می توانید با استفاده از موادی مانند کاکائو، روغن (نارگیل یا کنجد)، شیر، عسل، شکلات تخته ای، خامه و البته فندق نوتلایی را در مخلوط کن خود در خانه برای خود تهیه کنید که نسبت به محصولات بیرون طعمی عالی دارد و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است که حتی ورزشکاران نیز از آن استفاده زیادی دارند. اما یکی از مشکلاتی که تهیه نوتلای خانگی برای شما دارد این است که نمی توانید از آن برای مدت بسیار طولانی استفاده کنید و مانند محصولات شرکت ها ماندگاری ندارد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *