سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

32231370061

تماس با سروش تجهیز

چگونه با دستگاه اسپرسو ساز کاپوچینو درست کنیم؟

زمان مطالعه6 دقیقه

چگونه با دستگاه اسپرسو ساز کاپوچینو درست کنیم
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۲تعداد بازدید : 0نویسنده : دسته بندی : مقالات
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

در صورتی که در منزل و یا محل کار خود از دستگاه اسپرسوساز استفاده می کنید ممکن است برای شما نیز این سوال پیش آمده باشد که “چگونه با دستگاه اسپرسو ساز کاپوچینو درست کنیم؟” در این صورت باید به شما بگوییم که این مقاله برای شما مناسب خواهد بود.

کاپوچینو یک نوشیدنی بسیار لذیذ دلچسب است که چه در روز های سرد پاییز و زمستان و چه در روز های گرم تابستان نوشیدن آن مناسب خواهد بود.
مراقب باشید زیرا ممکن است پس از یادگیری این کار تبدیل به یکی از کارهای روزانه و مورد علاقه ی شما شود! چرا که کاپوچینو، این نوشیدنی بسیار دوست داشتنی و خوشمزه به دلیل آنکه بسیار آسان و به سرعت آماده می شود هر کسی می تواند آن را تهیه و سرو کند.

کاپوچینو چیست؟

کاپوچینو نوشیدنی ای بسیار محبوب است که از ترکیب قهوه دارک، آب و شیر فوم دار تهیه می شود. طی قرن های اخیر استفاده از این نوشیدنی به شکل های متفاوت مرسوم بوده. اضافه کردن شیر به قهوه برای اولین بار در قرن 17 میلادی در اروپا اتفاق افتاد و از آن پس در همه جای دنیا از ترکیب این نوشیدنی لذت بخش استقبال شد که در وین و اتریش به عنوان معروف ترین نوشیدنی به همراه شکر و یا ادویه های خاصی در قهوه خانه ها سرو می شد.

کاپوچینو چیست

امروزه اما با ترکیب بهتری از این نوشیدنی آشنا هستیم که به کاپوچینو معروف است. کافی است قهوه اسپرسو را با شیر گرم و فوم دار ترکیب کنید و روی آن را با کمی پودر و یا شکلات کاکائو تزئین کنید. چگونه درست کردن کاپوچینو با دستگاه اسپرسو ساز اما کمی متفاوت است و بسیار آسان تر و سریع تر انجام می شود که در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

طرز تهیه کاپوچینو با دستگاه اسپرسو ساز

طرز تهیه کاپوچینو با دستگاه اسپرسو ساز بسیار آسان است و برای شما دشواری به همراه نخواهد داشت. حال برای رسیدن به جواب سوال “چگونه با دستگاه اسپرسو ساز کاپوچینو درست کنیم؟” و برای تهیه یک کاپوچینوی خوشمزه با دستگاه اسپرسو ساز می توانید از مراحل زیر پیروی کنید:

  1.  آب را درون محفظه ی آب اسپرسوساز بریزید
  2. به اندازه دو قاشق چای خوری قهوه دارک ریز آسیاب شده را در شات مخصوص پودر قهوه بریزید.
  3. قهوه را فشرده کنید تا حجم آن به یک سوم حجم اولیه آن برسد.
  4. شات را درون دستگاه قرار دهید و به سمت راست خود بچرخانید تا محکم شود ممکن است در دستگاه های دیگر به صورت متفاوتی بتوانید شات را ببندید.
  5. حالا شات اسپرسو شما با استفاده از دستگاه اسپرسوساز آماده شده است.
  6. ظرف مخصوص شیر یا پیچر را به اندازه یک سوم شیر پر کنید و نازل بخار آن را به مدت 8 تا 10 ثانیه زیر سطح شیر قرار دهید.
  7. سپس نازل را داخل شیر قرار دهید تا دمای آن به 65 درجه سانتی گراد برسد.
  8. حالا با چند ضربه محکم به پیچر حباب های داخل شیر را خارج کنید. با این کار کف شیر حالت فشرده و سفت به خود می گیرد.
  9. کف شیر را به صورت آرام از وسط فنجان بر روی اسپرسو اضافه کنید تا جایی که یک لایه ضخیم از کف شیر بر روی قهوه ایجاد شود.

میکروفوم شیر کاپوچینو چیست؟

میکروفوم شیر کاپوچینو شیری است که به دلیل آنکه در معرض بخار داغ قرار گرفته حباب های ریزی در آن ایجاد می شود اما این حباب ها قابل مشاهده نیستند و فقط باعث ضخیم شدن بافت شیر می شوند.

میکروفوم شیر کاپوچینو چیست

در صورتی که فوم شیر را به درستی ایجاد کنید روی نوشیدنی شما قرار می گیرد و همچنین به راحتی می توانید با قاشق و همزدن کاپوچینو فوم را با نوشیدنی مخلوظ کنید. یکی از روش های راحت تهیه فوم شیر استفاده از دستگاه اسپرسو ساز است که دارای یک بخش برای فوم دار کردن شیر است.

نکته های مهم تهیه کاپوچینوی عالی

برای تهیه کاپوچینو باید نکته های مهم و ساده ای را رعایت کنید تا بتوانید به شکلی بی نقص این نوشیدنی دلچسب را تهیه و سرو کنید. پس به این موارد زیر توجه کنید:

  • قهوه ی مصرفی برای تهیه کاپوچینو بهتر است قهوه ترک نباشد.
  • نکته ی دیگر این است که بهتر است دانه های قهوه را تنها کمی قبل از استفاده آسیاب کنید تا عطر و طعم بهتری به قهوه ی شما بدهد و عطر قهوه ی تازه حفظ شود.
  • نکته ی مهمی که خیلی ها به آن توجه نمی کنند این است که دانه های قهوه زمانی که آسیاب شدند باید بسیار لطیف و سبک باشند. به این معنی که هنگام آسیاب آنها دانه ها را تا حد امکان ریز کنید.
  • مقدار و میزان شکری که در کاپوچینو استفاده می شود کامل سلیقه ای بوده و می توانید به مقدار دلخواه خود استفاده کنید.
  • می توانید کاپوچینوی آماده شده را با کمی کاکائو و یا شکلات رنده شده تزئین کنید که این کار علاوه بر زیبایی ظاهر نوشیدنی به آن طعم بسیار لذت بخشی می دهد.
  • برای ایجاد طرح های هنری و زیبا بر روی کاپوچینو می توانید از شیر گرم استفاده کنید چرا که کف و فوم شیر کاربرد زیادی برای طرح های روی کاپوچینو ندارد.
  • در صورتی که طعم شیر را نمی پسندید می توانید از یک قاشق چای خوری خامه به جای شیر استفاده کنید.
  • ماگ یا فنجانی که برای تهیه کاپوچینو استفاده می کنید بهتر است عریض و کم عمق باشد مخصوصا در صورتی که علاقه به طراحی کاپوچینو دارید.

انواع کاپوچینو

کاپوچینو در کشور های مختلف مخصوصا در ایتالیا انواع مختلفی دارد و بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. انواع مختلف کاپوچینو با استفاده ی کمتر یا بیشتر شیر و قهوه درست می شوند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

انواع کاپوچینو

  1. در صورتی که مقدار شیر کاپوچینو را زیاد تر استفاده کنید، نوشیدنی ای معروف به کیارو را تهیه کرده اید که به کاپوچینوی خیس نیز معروف است.
  2. در صورتی که در تهیه کاپوچینو از شیر کمتری استفاده کنید، به این نوشیدنی اسکورو گفته می شود که به کاپوچینوی خشک نیز معروف است.
  3. در صورتی که کاپوچینو را سرد سرو کنید به آن فِرِدو می گویند که این نوشیدنی از ترکیب شیر سرد فوم دار با اسپرسو تهیه می شود که در کشور های ایتالیا و یونان بیشتر استفاده می شود.

کلام آخر

کاپوچینو یک نوشیدنی گرم است که در دنیا بسیار پر طرفدار است و از ترکیب قهوه اسپرسو و شیر فوم دار و مقداری کاکائو تهیه می شود و در صورتی که دارای یک دستگاه اسپرسو ساز باشید احتمالا برای شما نیز این سوال پیش آمده که چگونه با دستگاه اسپرسو ساز کاپوچینو درست کنیم؟ پس مطالعه ی این مقاله برای شما واجب است تا به جواب سوال خود برسید.

نوشیدن کاپوچینو در هر شرایط و هر روزی می تواند باعث حال خوب شما شود به خصوص که این نوشیدنی لذیذ از انواع مختلفی نیز برخوردار است که می تواند مناسب ذائقه های مختلف نیز باشد.

شما می توانید مقاله های مرتبط را در سایت فروشگاهی تجهیزات آشپزخانه صنعتی سروش تجهیز مشاهده کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *