سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

32231370061

تماس با سروش تجهیز

وافل چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟

زمان مطالعه7 دقیقه

وافل چیست و طرز تهیه آن چگونه است
تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۴۰۳تعداد بازدید : 0نویسنده : دسته بندی : کافه
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

وافل یکی از شیرینی‌های بسیار محبوب کشورهای اروپایی می‌باشد که سال‌هاست از این شیرینی به عنوان صبحانه، میان وعده و یا دسر استفاده می‌شود. این شیرینی معمولاً به همراه شربت‌های مختلف و انواع میوه سرو می‌شود تا به این صورت طعم مکمل و خوشمزه‌تری به وافل‌ها بدهند. این شیرینی توسط کشورهای مختلفی تهیه می‌شود که هر یک از این کشورها دستورالعمل خاص خود را برای تهیه آن دارند و شما می‌توانید با مطالعه این مقاله از مجموعه دستگاه وافل ساز صنعتی با انواع این شیرینی در کشورهای مختلف آشنا شوید.

وافل چیست؟

وافل یکی از خوشمزه‌ترین و جذاب‌ترین شیرینی‌هایی است که می‌توانید آن را به عنوان صبحانه یا میان وعده میل کنید. این شیرینی معمولاً به همراه انواع میوه‌ها، شربت مخصوص، شکلات و … سرو می‌شود که به این صورت طعم آن نسبت به قبل دلپذیرتر شود. این شیرینی با استفاده از نوعی خمیر تهیه می‌شود که کمی نسبت به خمیرهای مخصوص کیک و شیرینی نرم‌تر است و با استفاده از مواد اولیه بسیار ساده‌ای تهیه می‌شود که هر شخص می‌تواند با آنها ها این شیرینی را در منزل برای خود تهیه کند.

وافل چیست

یکی از دلایل محبوبیت وافل این است که معمولاً پس از پخت دارای بافت تردی می‌باشد که باعث می‌شود خوردن این شیرینی را بسیار لذت بخش کند. وافل یکی از خانواده‌های شیرینی پنکیک است با این تفاوت که مخصوصی به نام وافل ساز تهیه می‌شود که این دستگاه دارای طرح‌ها و ابعاد مختلفی است که به شما کمک می‌کند تا بتوانید وافل‌هایی در طرح‌ها و اندازه‌های مختلف تهیه کنید و آن را برای اشخاص مختلف و سن‌های متفاوت از خردسال گرفته تا بزرگسالان سرو نمایید. اما ممکن است برای شما نیز این موضوع سوال شده باشد که وافل برای چه کشوری است؟ به همین دلیل در ادامه مقاله به برسی این موضوع می پردازیم.

وافل برای چه کشوری است؟

در جواب وافل برای چه کشوری است باید بگوییم که تاریخچه وافل در اصل به دوران قرون وسطی و در کشورهای اروپایی برمی‌گردد که به طور خاصی در بلژیک و فرانسه تهیه می‌شده و آنها به عنوان کشورهای مبدا و اصلی وافل در نظر گرفته می‌شوند. به همین دلیل شما می‌توانید معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین وافل‌های دنیا را در کشورهای بلژیک و فرانسه پیدا کرده و نوش جان نمایید.

اما در حقیقت در کشور بلژیک وافل به عنوان یک وعده سنتی غذایی در نظر گرفته می‌شده و از گذشته تا به اکنون بسیار محبوب بوده است و هر شخصی در هر سنی از خوردن این شیرینی بسیار لذت می‌برد. این شیرینی ها دارای انواع مختلفی هستند و همچنین تفاوت وافل در کشورهای مختلف به وضوح قابل تشخیص است چرا که هر یک از این کشورها تهیه وافل از روش مخصوص خود استفاده می‌کنند برای مثال وافل‌های اصلی و محبوب بلژیکی با عنوان وافل بروکسل و وافل‌ لیژ شناخته می‌شوند که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

تفاوت وافل در کشورهای مختلف

وافل شیرینی ای است که در کشورهای مختلف دارای تفاوت‌هایی است و به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود برای مثال برخی از کشورها آن را به صورت ترد تر تهیه می‌کنند و برخی دیگر آن را به صورت نرم‌تر سرو می‌کنند. به همین دلیل در ادامه به بررسی برخی از کشورهایی که وافل را به سبک خود تهیه می‌کنند می‌پردازیم.

وافل بلژیکی

وافل بلژیکی نوعی از این شیرینی است که در کشور بلژیک تهیه می‌شود و به آن وافل بروکسل نیز گفته می‌شود و معمولا به شکل مستطیل درست می‌شود . این نوع وافل معمولاً تردتر و سبک‌تر است به همراه پودر قند و یا انواع میوه‌ها یا شکلات سرو می‌شود تر شده و طعم کاملتری به خود بگیرد.

وافل ‌لیش یکی دیگر از انواع وافل‌هایی است که در بلژیک تهیه می‌شود.  این نوع شیرینی معمولاً دارای بافتی متراکم‌تر می‌باشد که در داخل آن دانه‌هایی از شکر کاراملی قرار دارد که در هنگام پخت ذوب می‌شوند و طعم بسیار دلپذیری به این آن می‌دهند.

وافل آمریکایی

این نوع وافل‌ها معمولاً دارای بافتی پفکی و نرم تر هستند و به شکل دایره‌ای تهیه می‌شوند و به همراه شیره افرا, شربت وافل ,شکلات و … سرو می‌شوند.

وافل انگلیسی

این نوع وافل‌ها معمولا نازک‌تر هستند و دارای شیرینی کمتری می‌باشند و اصولاً به همراه بستنی یا شکلات به عنوان دسر و یا میان وعده سرو می‌شوند.

وافل هنگ کنگ

وافل های هنگ کنگی معمولا به صورت تخم مرغی هستند و دارای ساختاری حباب مانند می‌باشند و از شیرینی بسیار زیادی برخوردارند که معمولاً به همراه میوه، شکلات یا خامه سرو می‌شوند.

وافل نروژی

وافل‌های نروژی نازک و به شکل قلب یا طرح‌های جذاب تهیه می شوند که اغلب با کره، شکر، مربا، قهوه و یا پنیر قهوه ای سرو می‌شوند.

طرز تهیه وافل با استفاده از دستگاه وافل ساز

طرز تهیه وافل با استفاده از دستگاه وافل ساز می‌تواند کاری بسیار آسان و دلپذیر باشد که هر شخص می‌تواند با استفاده از مواد اولیه این شیرینی محبوب بهترین وافل‌ها را با استفاده از دستگاه وافل ساز تهیه کند.

طرز تهیه وافل با استفاده از دستگاه وافل ساز

برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا به مواد اولیه آن نیاز داریم که این مواد شامل موارد زیر می‌باشند:

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیر یک و نیم پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • وانیل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

طرز تهیه وافل دارای چند مرحله می‌باشد که در ادامه به بررسی این مراحل می‌پردازیم:

آماده سازی مواد اولیه خشک

شما می‌توانید مواد اولیه خشک وافل را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. این مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، وانیل، نمک و شکر می‌باشند.

آماده سازی مواد اولیه تر

بهتر است مواد اولیه تر را در کاسه دیگری مخلوط کنید تا بتوانید خمیر وافل را آماده نمایید. برای این کار ابتدا تخم مرغ‌ها را شکسته و با استفاده از همزن دستی یا برقی به خوبی هم می‌زنید تا پف کند و رنگ آن کرمی شود. سپس شیر و روغن را به آرامی به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست شود.

 ترکیب مواد

حال زمان آن رسیده است که مواد اولیه‌ای خشک را که با یکدیگر مخلوط کرده‌اید به آرامی به مواد تر اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آورید و به صورت همزمان آن را هم بزنید تا گلوله نشده و خمیر کاملاً یکدست شود.

گرم کردن دستگاه وافل ساز

پیش از ریختن خمیر در دستگاه وافل ساز بهتر است که ابتدا دستگاه را کمی گرم کنید شما می‌توانید برای این کار دستگاه را روشن کرده و در دمای پایین اجازه دهید که صفحه وافل ساز گرم شود سپس کف قالب را با کمی کره و یا روغن چرب کنید تا این شیرینی به این ترتیب به شکل بهتری از قالب جدا شود و دارای ظاهر زیباتری نیز باشد.

پخت وافل

حال شما می‌توانید مواد خمیری را به اندازه نیاز درون دستگاه ریخته درب دستگاه وافل ساز را ببندید تا وافل‌های شما آماده شوند.

سرو وافل

پس از گذشت چند دقیقه وافل‌های شما پخته شده و می‌توانید آنها را برای سرو از قالب جدا کرده و در ظرف سرو قرار دهید و آن را با استفاده از کره، میوه، شکلات و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید تزئین کنید و ظاهر وافل‌ها را زیباتر و خوشمزه‌تر جلوه دهید.

کلام آخر

وافل نوعی شیرینی بسیار خوشمزه و دلپذیر است که کشورهای اروپایی بیشتر یافت می‌شود و در انواع مختلفی وجود دارد. تاریخچه وافل‌ها به کشورهای فرانسه و بلژیک برمی‌گردد که در قرون وسطی این شیرینی در این کشورها به عنوان یک غذای سنتی تهیه می‌شده و توسط تمامی افراد مورد پسند بوده است.

امروزه وافل‌ها در کشورهای مختلفی و به روش‌های متنوعی تهیه و سرو می‌شوند که معمولاً سرو این شیرینی با استفاده از شربت وافل شکلات میوه و … انجام می‌شود. بهترین روش برای تهیه آن استفاده از دستگاه وافل ساز است که این دستگاه در شکل‌ها و قالب‌های مختلفی در بازار موجود می‌باشند و می‌توانید به آسانی آنها را تهیه کرده و برای پخت انواع وافل از آنها استفاده نمایید. یکی از فروشگاه‌های معتبری که می‌توانید انواع دستگاه وافل ساز را از آن خریداری نمایید سروش تجهیز است که برای خرید دستگاه وافل ساز از این فروشگاه معتبر می‌توانید با شماره 06132231370 تماس حاصل نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *