سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

32231370061

تماس با سروش تجهیز

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز

زمان مطالعه6 دقیقه

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۲تعداد بازدید : 0نویسنده : دسته بندی : کافه
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

موکا یکی از محبوب ترین نوشیدنی های منوی این روز های هر کافی شاپ است. نام قهوه ی موکا از یک شهر باستانی در یمن به نام الموکا گرفته شده است که در حال حاضر دیگر وجود ندارد. اما زمانی که این شهر هنوز پا بر جا بود شهری با شکوه بود که دارای دانه های قهوه با طعم و بویی بی نظیر بود.

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز می تواند کار شما را برای تهیه این نوشیدنی دوست داشتنی بسیار آسان تر سازد و سرعت بیشتری نیز به کار شما ببخشد. پس در این مقاله از مجموعه مقالات اسپرسو ساز صنعتی سروش تجهیز با ما همراه باشید تا موضوع طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز را بررسی نماییم.

مواد لازم برای تهیه موکا

طرز تهیه موکا بسیار ساده بوده و هرکسی می تواند با در دسترس داشتن مواد لازم، این نوشیدنی دلپذیر را در کمترین زمان ممکن تهیه کند. موکا نسبت به قهوه های دیگر یعنی لاته، کاپوچینو و … سنگین تر و دارای غلظت بالاتری است. این قهوه به طور طبیعی دارای طعم شکلاتی است که برای طرفداران قهوه و شکلات بسیار لذیذ است. همچنین این قهوه دارای انواع مختلفی است که در ادامه این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت پس همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه موکا

مواد اولیه و اصلی نوشیدنی موکا شامل موارد زیر می شود که شما می توانید در طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز نیز از همین مواد استفاده کنید.

  • قهوه اسپرسو 1 شات
  • 2 قاشق غذاخوری
  • 130 میلی لیتر شیر
  • خامه قنادی به مقدار لازم

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز بسیار ساده تر و سریع می شود چرا که با استفاده از این دستگاه می توانید تمامی مراحل آماده سازی موکا را انجام دهید. به این صورت که شما می توانید با دستگاه اسپرسو ساز قهوه یا اسپرسو را آماده کرده و با نازل آب شیر را فوم دار کنید. سپس شکلات آب شده یا شکلات صبحانه را که داخل لیوان بزرگ بریزید و قهوه را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن قهوه، شیر فوم دار را به آن اضافه کنید و در نهایت روی نوشیدنی را با خامه قنادی زده شده و پودر شکلات یا شکلات رنده شده تزیین کنید و نوش جان فرمایید.

با این که مواد مورد نیاز در طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز یکسان است، برخی به سلیقه ی خود از موادی مانند شکر، پودر یا عصاره وانیل، انواع کاکائو و … استفاده می کنند که بعضا ممکن است طعم بهتری نیز به موکا بدهند.

انواع قهوه موکا

قهوه موکا دارای انواع متفاوتی است مانند موکاچینو، موکایی، موکای سفید و موکای سرد که تفاوت های بسیار کوچکی با یکدیگر دارند با این حال یکی از دیگری لذیذ تر هستند. همچنین طرز تهیه انواع موکا با دستگاه اسپرسو ساز نیز ممکن است به جز موکایی که در آن از قهوه ساده استفاده می شود.

موکاچینو

موکاچینو یک نوع موکا است که بر پایه ی اسپرسو تهیه می شود و همانطور که از نام آن مشخص است یک موکای شکلاتی را با کاپوچینوی اسپرسویی و بسیار کف دار ترکیب می کنند. مواد مورد استفاده در این موکا از یک شات اسپرسو و ترکیب شیر شکلات و یا پودر کاکائو و شیر حجیم شده یا کف کرده تشکیل شده است. این نوشیدنی برای کسانی که طعم تند و تلخ قهوه را دوست ندارند بسیار مناسب است و کودکان نیز از خوردن نوشیدنی ای از ترکیب قهوه و شکلات لذت خواهند برد.

موکایی

این موکا با استفاده از قهوه ی ساده به جای اسپرسو و ترکیب شیر، کف شیر، شکلات و قهوه تهیه می شود. و به این صورت طعم تلخ اسپرسو را نخواهد داشت و ملایم تر است.

موکا سفید

در تهیه این موکا به جای شیر و شکلات تلخ از شکلات سفید استفاده می شود. موکای سفید یک طعم بسیار ملایم و دوست داشتنی دارد که طعمی به تلخی اسپرسو ندارد و چیزی بین لاته و هات چاکلت است.

موکا سفید

در تهیه این نوشیدنی از حدود سه تکه شکلات سفید استفاده می شود اما در صورتی که علاقه داردی طعم شیرین تری به آن بدهید می توانید از شکر استفاده کنید.

موکا با خامه

در تهیه موکا همیشه از خامه استفاده نمی شود و فقط در صورت تمایل می توانید از خامه قنادی زده شده جهت تزیین موکا استفاده کنید. با این حال خامه قنادی به دلیل آنکه بسیار طعم لذت بخشی به قهوه موکا می بخشد، خیلی از مشتریان شما ممکن است درخواست استفاده از خامه را در موکای خود داشته باشند.

موکا سرد

قهوه موکا می تواند به شکل سرد نیز سرو شود که طرفداران خودش را نیز دارد. برای تهیه آن می توانید به روش تهیه آیس کافی اقدام کنید و و به جای شیر داغ از شیر سرد استفاده کنید و همچنین می توانید از یک روش متفاوت و سریع استفاده کنید به این صورت که یک قهوه موکای گرم تهیه کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و سپس آن را داخل یخچال یا فریزر بگذارید و به همین راحتی فروزن موکای شما آماده است!

موکا در تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و دلچسب است که محصول ایتالیا بوده و معنی لغوی آن “من رو بِکِش بالا” است! این دسر در سراسر جهان بسیار محبوب بوده و طرز تهیه ساده ای نیز دارد که در آن از قهوه نیز استفاده می شود اما شما می توانید برای تهیه آن از موکا نیز استفاده کنید که طعمی بسیار خوشمزه به آن خواهد داد.

موکا در تیرامیسو

کلام آخر

موکا یک نوشیدنی گرم و یا سرد با عطر و طعمی بسیار لذیذ است که مناسب همه ی سنین است مخصوصا کودکان از خوردن آن لذت خواهند برد.

این نوشیدنی از ترکیب شیر حجم دار یا کف کرده، اسپرسو، شکلات، خامه قنادی و مواد دیگری که اضافه کردن آنها به موکا کاملا بسته به سلیقه ی شما است مانند وانیل، شکر و … تهیه می شود.

موکا دارای انواع مختلفی است که می توان آنها را با استفاده از روش های مختلف تهیه کرد اما مهمترین آن طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو ساز است که راحت ترین آن ها نیز محسوب می شود زیرا با استفاده از آن می توانید اسپرسو و شیر را با خود دستگاه تهیه کنید و به این ترتیب کار تهیه موکا را سریع تر انجام دهید.

برای مشاهده انواع دستگاه اسپرسو ساز در سایت فروشگاهی تجهیزات آشپزخانه صنعتی سروش تجهیز می توانید به بخش تجهیزات کافی شاپ و قسمت اسپرسو ساز صنعتی مراچعه نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *